2 Following
kettinneali

kettinneali

The Koyal Group: Vrije markten zijn frauduleuze markten

Hoe de financiële Elite Con ons in willen het verkeerde ding

 

Concurrerende of zelfregulerende markteconomieën bevorderen dynamische creatieve destructie en wedergeboorte — geleid door de behoeften van mensen, wensen en verlangens, dus goed leiding economische vooruitgang. Historisch, concurrerende markteconomieën zijn een relatief nieuwe economisch systeem, en terwijl zeer productief zijn geweest, ze zijn niet zelfvoorzienend, onstabiel zijn en vereisen aanzienlijke overheidssteun en verordening om goed te functioneren.

 

Zelfregulerende markteconomieën zijn echter beter dan andere politiek-economische systemen — zoals dictatoriale fascisme of autocratische communisme — echter de Braziliaanse hen kunt verwaarlozen.

 

Geschiedenis van markteconomieën

 

Markteconomieën zijn onbestaand tijdens primitieve tijden, en zelfs tijdens de feodale tijden, markten handel van lokale goederen en blijven klein, met geen neiging om te groeien. Externe buitenlandse markten dragen alleen speciale items — zoals specerijen, gezouten vis en wijn. Buitenlandse handel begint niet in feodale samenlevingen, tussen individuen, maar is alleen gesanctioneerd door burgerleiders — tussen hele gemeenschappen.

 

Feodale tijden vermengen markten voor lokale communautaire goederen niet met de markten voor goederen die afkomstig zijn uit de verte. Lokale en externe buitenlandse markten verschillen in grootte, herkomst en functie — zijn strikt gescheiden, en geen van beide markt is toegelaten tot het platteland.

 

Feodale maatschappij overgangen in de mercantile samenleving van de 16e tot eind 18e eeuw, waar de staat de economische systeem monopoliseert, ten behoeve van de staat. Kolonies zijn verboden om de handel met andere landen, en lonen van de werknemers worden beperkt. Mercantilisme bewijst echter verdeeldheid; bevordering van imperialisme, kolonialisme en vele oorlogen tussen de grote mogendheden. Markteconomieën nog moeten komen, en niet zou doen tot na 1790.

 

Lees volledige post